Over mij

Waar sta ik voor?

Kunnen bijdragen aan iemands werkgeluk, dat is waar ik voor sta!

Sinds 2001 ben ik werkzaam als arbeidsdeskundige en loopbaanprofessional en heb ik een rijke expertise opgebouwd in het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar werk. Sinds 2007 ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik samen met andere zzp-collega’s.

Na de middelbare school ben ik als afgestudeerd levensmiddelentechnoloog gaan werken kwaliteitszorg van de levensmiddelenbranche. Al snel ontdekte ik dat ik meer energie haalde uit mensgerichte activiteiten in relatie tot werk en blijvende inzetbaarheid. Om me hierin professioneel te ontwikkelen heb ik met plezier de hbo-opleiding ‘Personeel en arbeid’ en de opleiding tot arbeidsdeskundige gevolgd. 2006 stond in het teken van een coachingopleiding. In 2015 rondde ik de master ‘loopbaankunde’ af aan de Open Universiteit en in 2019 de opleiding tot stress- en burn-out coach. De rode draad in mijn (werkzame) leven is me blijven ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Mijn kennis en ervaring pas ik vol enthousiasme toe in mijn begeleidingstrajecten.

Ik ben Noloc gecertificeerd Register Loopbaanprofessional (RL) en werk conform de gedragscode van Noloc. Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en verbindt vakgenoten in hun professionele ontwikkeling.